Palvelut

Kylpyhuone­remontti

Kylpyhuoneremontti 1280x427

Kylpyhuone on suurimmista kodin arvoon vaikuttavista huoneista. Kylpyhuoneen remontti tulee yleensä ajankohtaiseksi, kun kalusteet tai käyttömukavuus eivät vastaa tämän päivän tarpeita. Muuton yhteydessä edellisen asukkaan valitsemat laatat eivät välttämättä miellytä tai pinnat näyttävät kuluneilta. Oli syy mikä tahansa toteutamme kylpyhuoneremonttisi ammattitaidolla valitsemillasi materiaaleilla käytännölliseksi ja moderniksi toiveidesi mukaan. Uusilla laatoilla tai mikrosementillä luomme uuden ilmeen kylpyhuoneeseen. Asentajillamme on kaikilla VTT:n vesieristyssertifikaatti.

Saunaremontti

Saunaremontti 1280x427

Sauna on rentoutumisen tyyssija, jossa halutaan rauhoittua ja nauttia hyvistä löylyistä. Haluatko kenties valkoisen saunan tai vaikka rauhoittavan mustan sävyisen. Me toteutamme saunasi yksilöllisesti ja toiveidesi mukaan, olipa toiveenasi modernit lauteet tai rennosti istuttavat muotolauteet? Puuseppämme toteuttavat villeimmätkin unelmasi yksilöllisestä saunasta., kuten esimerkiksi lauteisiin upotettu kiuas valovesi kiululla. Laudelautaa ja paneelia on saatavilla 45-300 mm leveänä monesta eri puulaadusta. Pintakäsittelyllä puuhun saadaan tarvittaessa haluttu värisävy.

Keittiöremontti

Ylismaki Oy Keittioremontti 1280x472

 Keittiö on kodin sydän. Meistä se on ehdottomasti paikkaansa pitävä vanha sanonta. Keittiössä vietetään tärkeitä hetkiä syöden, juoden ja keskustellen ruuanlaiton kera. Mikä on sen mukavampaa kuin toimiva keittiö ja hyvä valaistus liitettynä nykyaikaisiin kodinkoneisiin ja toimintoihin, jotka helpottavat arjen askareita. Meiltä onnistuu kaikkien valmistajien keittiöiden asennus ja tarvittaessa suunnittelemme keittiön juuri sinun tarpeidesi mukaan.

Sisustusremontti

Saunaremontti 1280x427

 Onko sisään astuessasi vastassa koti, joka sykkii lämpöä ja kertoo sen asukkaista vai odottaako sinua ikuinen remonttiprojekti, jolle ei näy loppua? Toteutamme kotisi kaikki pintaremontit asiantuntevasti ja sinua kuunnellen, on sitten kyseessä parketin tai laminaatin asennus tai vaikka lastenhuoneen viidakkomaiseman tapetointi. Meiltä saat ammattitaitoiset asentajat huolehtimaan remonttisi loppuun viennistä huolellisesti. Mikrosementti ja tasoitelattia ovat nykypäivän trendit ja niillä saat kotiisi yksilöllistä ilmettä ja helppohoitoisuutta lattia- ja seinäpinnoille. Kauniit seinän tai lattian sävyyn sopivat listat viimeistelevät lopputuloksen.

Kaluste­asennukset

Saunaremontti 1280x427

 Asennamme (useimpien kaappien valmistajien) kiinteitä- ja liukuovikaapistoja pitkällä kokemuksella. Tarvittaessa saat meiltä myös apua säilytyskalusteiden suunnittelussa. Meiltä löytyy hallistamme hyvät tilat kaappien kasaukseen. Toimitamme kasatut kaapit suoraan kotiisi asennusvalmiina.

Ulkoremontti

Saunaremontti 1280x427

Suoritamme talon ulkomaalaukset vuosikymmenen kokemuksella ja asiakkaiden toiveita kuunnellen. Onko ulkoverhous laudat tulleet tiensä päähän? Toteutamme myös ulkoverhousten uusimisia toivomallasi tavalla ja talon henkeä kunnioittaen. Ulkoverhouksen yhteydessä kannatta tutkia myös vesipeltien kunto ja vaihtaa ne tarpeen mukaan uusiin. Alkaako terassin pinta muistuttamaan kuun pintaa? Monesti terassin saa taas entistä ehompaan kuntoon hionnalla ja pinnan uudelleen käsittelyllä. Jos laudat ovat jo niin halkeilleet, että niitä ei kannata ehostaa, vaihdamme ne uusiin. Tarvittaessa teemme terassin perustuksen suoristuksen tai uusimme koko perustuksen. Rännien uusinnalla varmistat, että sadevesi poistuu sieltä mistä sen halutaankin poistuvan, eikä se aiheuta talon ulkokuoren hallitsematonta kostumista. Kaipaako ulko-ovesi tai ikkunat uusimista? Asennamme mm. Alavus Ikkunat Oy:n kotimaisia ja luotettavia ikkunoita ja ovia.

Vastaava mestari

Oletko suunnittelemassa omakotitalon rakentamista? Tiesitkö, että pätevä vastaava mestari ajaa rakentajan etua ja voit säästää rakennusprojektissa tuntuvia summia. Vastaava mestari kutsuu koolle tarvittavat rakennuskatselmukset ja toimijat, sekä valvoo, että kaikki sujuu rakentamisen eri vaiheissa sovitetusti määräysten mukaan.

Ilmoitukset

Mietityttääkö taloyhtiössä olevan pesuhuoneen tai keittiön remontti ja sen vaatimat ilmoitukset ja määräysviidakko Teemme puolestanne tarvittavat ilmoitukset yhtiönne tapojen mukaisesti taloyhtiölle ja isännöitsijälle. (ja hoidamme tiedottamisen yhtiönne tapojen mukaisesti.)